SCHEURHERSTEL

20+
Jaar

Broekhuizen Metselwerken Dordrecht

Scheur in gevel of metselwerk

tBroekhuizen metselwerken is gespecialiseerd in het herstellen van scheuren in gevels in Dordrecht en omgeving.

Scheuren in metselwerk kunnen door verschillende redenen ontstaan bijvoorbeeld door slechte of wisselende funderingen, of door het werken van de muur, of slechte druk verdeling in de gevel of doordat het metselwerk boven de kozijnen niet goed wordt opgevangen wat veel bij iets oudere woningen voorkomt, soms is er ijzer in de muur aanwezig wat is gaan roesten en daardoor uitzet en het metselwerk wegdrukt, en zo zijn er nog meerdere oorzaken te noemen waardoor scheurvorming ontstaat.

Er zijn zo ook vele manieren om deze problemen op te lossen, soms zal er een dilatatie voeg gemaakt moeten worden zodat de muur kan werken, soms zal er een latei boven een kozijn of muuropening gemaakt moeten worden zodat die het bovenliggende gewicht op zal kunnen vangen of moeten er verankeringen ingemetseld worden. Kortom, ook hiervoor geldt dat ieder geval apart bekeken zal moeten worden om als eerste de onderliggende oorzaak te vinden waarna er een plan van aanpak gemaakt zal worden.

Graag helpen wij u verder.

Broekhuizen Metselwerken Dordrecht

Scheurvorming gevel, door zonnescherm

Een veel voorkomend probleem is muren die scheuren ter plaatse van het zonnescherm. In veel gevallen komt dit door dat het zonnescherm ophangt aan kleine stukken muur die te zwak zijn om de krachten van het zonnescherm op te vangen, in de meeste gevallen zal er een stukje muur gesloopt moeten worden waarna de muur zal worden verstevigd en terug gemetseld.

Wat het probleem ook is als klant kan u van mij altijd een deskundig advies verwachten, waarbij de mogelijkheden en kosten worden besproken waarna ik een vrijblijvende offerte zal uitbrengen. Uiteraard staan kwaliteit en betrouwbaarheid daarbij bovenaan.

Heeft u schade aan uw muur ter plaatse van het zonnescherm neemt u contact met mij op.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Recente projecten

Scheurherstel

Scheurherstel

Dordrecht

Scheurherstel

Scheurherstel

Dordrecht

Scheurherstel

Scheurherstel

Dordrecht